loading...
مطب دکتر علی مظفری

برداشتن خال ها و ضایعات پوستی با رادیو فرکانسی

مدیریت بازدید : 1989 سه شنبه 20 خرداد 1393 نظرات (0)

 

خال صورت بجز در یکی دو جای استثنایی در هر کجای صورت که باشد ظاهر خوبی برای فرد ایجاد نمی کند. اکثر خال ها تجمع سلول های رنگدانه ای به نام ملانوسیت هستند. درون ملانوسیت ها ماده ی رنگی به نام ملانین تولید می شود ورنگ تولید شده باعث رنگی شدن سلول های ملانوسیت می شود. توزیع و فراوانی ملانوسیت ها تعیین کننده ی رنگ پوست است. تجمع بیش از حد ملانوسیت ها در مساحت کوچکی از پوست باعث ایجاد خال می شود. گاهی این تجمع با بالا آمدن پوست همان ناحیه همراه می شود که نتیجه ی آن خال برجسته است.

روش های متعددی برای برداشتن خال وجود دارد. یکی از روش های مرسوم جراحی است. اما مشکل بزرگ در روش جراحی، لزوم انجام برش عمیق جهت برداشتن خال است. همین برش عمیق موجب ایجاد جای زخم یا اِسکار می شود.

 

یکی از روش های بسیار مدرن که در بسیاری از مراکز زیبایی به منظور خال برداری از آن استفاده می شود روش رادیوفرکانسی یا آر. اف است. تکنولوژی آر. اف متکی بر تولید و انتقال امواج مایکرووِیو بر سطح پوست است. در این روش به آسانی می توان عمق آسیب بافتی را تعیین نمود و در صورت آگاهی پزشک از ساختمان های پوست و تسلط کافی بر تکنولوژی آر. اف، احتمال ایجاد اسکار یا جای زخم تقریبا صفر است. از آنجا که اساس آر. اف بر ایجاد حرارت نیست معمولا بهبودی و ترمیم ضایعه ی ایجاد شده از سایر روش ها سریع تر است. قیمت مقرون به صرفه ی روش آر. اف از دیگر نقاط قوت این تکنیک است. توانایی آر. اف در برداشتن خال های اطراف چشم و پلک (حتی لابه لای مژه ها) منحصر به فرد است و با هیچ روش دیگری به خوبی آر. اف نمی توان خال های این نواحی را برداشت. بر این اساس بهترین روش برداشتن خال و ضایعات مشابه پوستی آر. اف است.

برداشتن خال گوشتی صورت با آر اف (قبل و ۲ هفته پس از درمان)

 

از ضایعاتی دیگری که به خوبی با آر اف قابل برداشتن است Skin Tag  یا میخچه های پوستی است. همچنین زگیل ها نیز به خوبی با آر اف قابل برداشتن است. البته در زگیل های راجعه با توجه به ماهیت ویروسی بیماری بهترین روش استفاده از لیزر و از بین بردن ویروس در عمق پوست می باشد.

زگیل پوستی در نواحی مختلف به خوبی به آر اف پاسخ می دهند

 

نمونه هایی از میخچه های پوستی Skin Tag که به آر اف پاسخ داده است در زیر نشان داده شده است

 

 

 

می توان از این روش جهت پاک کردن تاتو نیز استفاده کرد


برای حذف خال با روش آر اف در صورتی که منعی از نظر پزشکی وجود نداشته باشد با یک بی حسی موضعی بدون هر گونه درد یا خونریزی در مدت کوتاهی ضایعه از پوست حذف می گردد. معمولا طی ۲ هفته بهبودی اولیه حاصل خواهد شد.

جوانسازی پوست (IPL)

مدیریت بازدید : 1486 سه شنبه 20 خرداد 1393 نظرات (0)

 

هر سال، میلیون ها نفر از بیماران با شکایات مشکلات پوستی از جمله خطوط ریز و چین و چروک، لک های قرمز، لک های ناشی از تابش آفتاب، جای جوش ، منافذ بزرگ پوستی و دیگرلکه های پوستی به پزشکان مراجعه می کنند. برای بهبود این وضعیت ها، درمان های مختلفی ، از جمله میکرودرم ابریژن microdermabrasion ، لایه برداری های شیمیایی و لیزردرمانی استفاده می شود. آی پی ال IPL یک روش جدید غیر تهاجمی در راستای درمان وضعیت های شرح داده در بالاست که به آن فوتو رجووینیشن photorejuvenation نیز گفته می شود.

IPL برای جوان سازی پوست چگونه کار می کند؟

دستگاه آی پی ال IPL ، پالس هایی با شدت بالا از نور تولید می کند، این نور دارای پهنای باندی است که از نوار باریک نور لیزر متفاوت است.آی پی ال IPL ، برداری نمی کند به این معنی که به سطح پوست آسیب نمی زند. نور شدید بدون تماس و اثر به لایه های سطحی پوست (اپیدرم)، به قسمت های عمیق تر پوست (درم) وارد گشته و اثر خود را اعمال می کند. طول موج های مختلف IPL ، به ساختمان های مختلف پوست وارد می شود و ضایعات عروقی مانند وریدهای واریسی ، ضایعات رنگدانه ای، ملاسما ، لکه های مربوط به سن و موها مورد هدف قرار می گیرند . اثر حرارتی آی پی ال  IPL  همچنین باعث تولید کلاژن جدید و بهبود چین و چروک ها خواهد شد.

 

مزایای IPL چیست؟

همانطور که در بالا بحث شد ،آی پی ال IPL بر خلاف لایه براری dermabrasion و لیزردرمانی به سطح پوست آسیب نمی زند. بنابراین، عملا هیچ دوره نقاهت و از کار افتادگی ندارد. درمان حدود 30-45 دقیقه طول می کشد. بیماران می توانند قبل از خروج از مطب، میکاپ کنند و همان روز به سر کار خود بروند. بر خلاف لیزر و یا RF که نیاز به بی حسی موضعی دارد، آی پی ال IPL  حد اقل درد را دارد. همچنین  در مقایسه با لیزر ، در آی پی ال یک منطقه بزرگتر را می توان در یک زمان درمان کرد.

معایب IPL چیست ؟

با توجه به این که IPL   آسیب چندانی به سطح پوست وارد نمی کند، ممکن است جلسات درمانی متعددی برای حصول به نتایج مورد نظر نیاز باشد. برای دین بهترین نتایج، حدود 4-6 جلسه درمان، به فاصله 3-4 هفته یک بار مورد نیاز است. عوارض جانبی IPL می تواند شامل قرمزی گذرا و افزایش یا کاهش رنگدانه در ناحیه تحت درمان باشد. پرهیز از اشعه آفتاب می تواند این عوارض جانبی را کاهش دهد.

 

درمان موهای زائد(IPL)

مدیریت بازدید : 762 سه شنبه 20 خرداد 1393 نظرات (0)

 

رفع موهای زائد

رفع موهای ناخواسته یکی دیگر از خدماتی است که در این مطب انجام میشود. در اینجا با استفاده از تکنو لوژی IPL که روشی نوین برای برطرف ساختن موهای زائد است، به شکلی تقریبا دائمی شما را به هدف خود میرسانیم.
تصور کنید زمانی را که دیگر نیازی به تیغ، موم و یا سایر روش ها برای اصلاح خود ندارید.

IPL چیست؟
IPL تفاوت اساسی با لیزرهای قدیمی دارد. در اینجا طیف گسترده ای از انرژی نورانی منتشر می شود که قادر است اثرات گوناگون بر روی ساختارهای مختلف پوست داشته باشد و می توان با گزینش فیلترهای مناسب اثر دلخواه برای اهداف مشخص را بدست آورد.


IPL چگونه موجب رفع موهای زائد می شود؟
رنگدانه های پوستی تحت عنوان "ملانین" نقاط هدف IPL هستند. این رنگدانه ها موجب جذب انرژی نورانی و تبدیل آن به انرژی حرارتی می شوند. از آنجائیکه رنگدانه های ملانین در پیاز مو تراکم بیشتری دارد، این تبدیل حرارتی موجب تخریب و از بین رفتن پیاز مو و کاهش صدها فولیکول مو در هر تابش اشعه می شود.

این تکنیک در چه نقاطی از بدن قابل استفاده است؟
تمام مناطق بدن می تواند تحت درمان با IPL قرار بگیرند و هیچ تفاوتی هم بین زنان و مردان از این لحاظ وجود ندارد.

انواع پوست ها و انواع مو با رنگ های متفاوت می تواند تحت تأثیر این درمان قرار بگیرد. البته به علت تراکم ملانین در پیاز موهای تیره، افرادیکه دارای پوست روشن و موهای تیره هستند پاسخ درمانی بهتری به این تکنولوژی میدهند. در افرادی که پوست تیره تری دارند به دلیل اینکه رنگدانه های ملانین موجود بیشتری در سطح پوست دارند موجب جذب مقداری از انرژی نورانی می شوند لذا انرژی کمتری را به پیاز مو انتقال داده، بنابراین نیازمند جلسات بیشتری برای درمان هستند.

چند جلسه برای درمان مورد نیاز است؟
هر تار مو در سه مرحله رشد می کند اما فقط در فاز رشد فعال، تراکم ملانین در پیاز مو به اندازه ای است که انرژی نورانی را در حد تخریب جذب می-کند. از آنجائیکه در هر مقطع زمانی تنها یک سوم موها در این فاز قرار دارند، لذا حداقل 4 تا 6 جلسه برای درمان موهای ناخواسته مورد نیاز است.
افرادی که دارای پوست تیره یا موهای روشن هستند نیازمند جلسات بیشتری برای درمان هستند.

آیا تأثیرات این روش دائمی است؟
بایستی بدانید که هیچیک از روش های رفع مو، دائمی و مادام العمر نیستند اما اثر IPL نسبت به سایر روش های موجود ماندگاری بیشتری دارد.
 برخی افراد به طور کامل درمان می شوند اما اغلب افراد پس از مدتی با رویش مجدد موهایی با ضخامت بسیار کم و کم رنگ تر مواجه می شوند که نیازمند سالانه یک جلسه درمان نگهدارنده هستند.

آیا این روش عوارضی دارد؟
مشروط به اینکه این روش توسط پزشک انجام شود، عوارضی ندارد زیرا برخلاف لیزر، انرژی نورانی به شکل ملایمی به پوست و مو تابانیده می شود.
 اغلب بیماران بلافاصله بعد از جلسه درمان به سرکار خود باز می گردند فقط اندکی از افراد دچار قرمزی یا مختصری تورم ناحیه تحت درمان شده که با درمان های ساده طی یکی دو روز بهبود می یابند.

 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    نظر شما در مورد سایت مطب دکتر علی مظفری چیست؟




    آمار سایت
  • کل مطالب : 25
  • کل نظرات : 39
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 78
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 27
  • بازدید امروز : 40
  • باردید دیروز : 69
  • گوگل امروز : 10
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 340
  • بازدید ماه : 472
  • بازدید سال : 11,911
  • بازدید کلی : 163,747